Sheer Soil-Removal - Bell Bottom Blues

Kul med olika hobbys

Det är kul när man lär känna någon och så får man reda på vad dom tycker om att göra på sin fritid att dom har en viss hobby. Det är kul tycker jag att det finns så många olika typer av hobbys som man kan ha och att alla tycker vi om olika saker och att vi fastnar för vissa saker och andra inte.
Ja det är lika kul att höra någon berätta om sin frimärkssamling och att dom letar efter frimärken som dom vill ha hos filateli som att höra någon berätta om sina växter som dom tar hand om och är så duktig på att ha hand om och fixa.

Ja det finns så mycket att lära sig

Ja det finns så mycket som man kan lära sig och att man kan bli intresserad av så många saker som att hitta på en rolig hobby. Jag skulle vilja ta upp målandet igen som jag tyckte så mycket om när jag var liten och det vara verkligen något som jag tyckte var så kul och något som jag inte har gjort på så länge men som jag skulle vilja hålla på med mer.
Ja det är kul och det är bra att det finns så många olika saker som man kan hålla på med och jag har faktiskt en liten frimärkssamling som jag fick av min pappa för många år sedan och det var kul tycker jag. Jag tittade igenom den för inte så länge sen och det var lite kul att se hur det var och alla frimärken som finns i den.
Ja sen så skulle jag vilja sticka för det är också nåt som jag höll på med förut men som jag inte har gjort på länge som jag också vill börja göra igen för att det är så kul och någon jag vill.